Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí kližka | 600 g |
cibule | 3 ks |
světlé pivo | 300 ml |
hovězí vývar | 500 ml |
česnek | 4-5 stroužků |
mletá sladká paprika | 2 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
drcený kmín | 1 lžička |
majoránka | 1 lžička |
pepř | |
hladká mouka | 2 lžičky |
sádlo | 3 lžíce |
sůl |
Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Listové těsto rozkrojíme napůl. Každou polovinu vyválíme, poklademe plátky... zobrazit recept
Postup: Kapustu (je úplně jedno, jestli normální nebo kadeřavou - obyčejná je po... zobrazit recept
Postup: Kapustičkám odřízneme košťály a odstraníme škaredé listy. V osolené vodě je... zobrazit recept
Postup: Rohlíky nakrájíme na kostičky, tvrdý sýr nastrouháme. Dáme do misky a přidáme... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...